U bent hier: RestaurantMenukaartVoorgerechten
PandZalmBiefstukAmuse

Voorgerechten

 

gerookte zalm met roodbaars

Koude voorgerechten

Zoet/ zure rode koolsalade met gekristalliseerd Livar buikspek en gerookte sjalottensaus
€15,50

Najaarssalade met zoet/zure komkommer, kabeljauw, paprikasorbet en rode uiencompote
€15,50

     - salade zonder vis ( veg)
€ 13,00

 

 

131125 - Oasis - Foto voor2
 

Soepen

Licht gebonden Champagnesoep met zalm mousse
€ 9,50

Krachtige bouillon met een wildzwijn buideltje
€ 8,50

 

zeeduivel met gegrilde courgette

Warme Voorgerechten

Tortellini`s gevuld met ree, daarbij een krachtige saus van eekhoorntjesbrood
€16,50

Combinatie van coquille en scampi met een mosterd / saffraansaus
€18,50

In Raz El Hanout gefrituurde groenten met een pittige
tomaten/ bleekselderijsaus ( veg)
€ 13,50

Wij gaan zéér zorgvuldig om met uw voedsel allergie / intolerantie. Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten. Voor allergenen informatie kunt u zich tijdens het samenstellen van uw menu wenden tot de bedieningsmedewerkers.

    

Nieuws

OKTOBER ONS WILD MAAND

Oktober is onze WILD maand met heerlijke gerechten met wild bereidt. Klik hier. natuurlijk kunt u ook wat anders bestellen als u niet van wild houdt.

KERSTMENU

Ons keuze kerstmenu staat op onze site.

KERST AFHAALMENU

Ons keuze kerstmenu staat op onze site.

WILD KOOKWORKSHOP.

Op woensdag 24 oktober hebben wij een Wild kookworkshop.

KOKEN VOOR DE KERSTDAGEN KOOKWORKSHOP.

Op maandag 26 november hebben wij een kerst kookworkshop.

EXTRA KOOKWORKSHOPS

In september 2018 starten we weer met nieuwe kooklessen ( 5 of 10 lessen). Kijk onder kookstudio, jaarcursus.

MEER DAAGSE KOOKLESSEN

3, 4, 5 of meerdere kooklessen volgen? Dat kan - Informeer naar de mogelijkheden!

Heeft u een eigen kookgroep van  minimaal 8 personen, en u wilt bij ons kooklessen volgen? Vraag naar welke dag bij ons dan kan. ( maandag, dinsdag, woensdag of donderdag).