ONLINE MENU DU CHEF

Menu voor de maand MAART.

Dit menu staat alleen online en deze moet u bij uw reservering doorgeven indien u hiervan gebruik wilt maken. Wij hebben ook ons specialiteiten menu OASIS, deze wordt u aan tafel voorgesteld. Maar natuurlijk kunt u ook van onze menukaart gebruikmaken.

Gerookt en gedroogd runder rosbief met een wan tan buidel en een Aziatische dressing.

* * * *

Licht gebonden schorseneren soep met een vleugje witte chocolade en gebakken schorseneren.

* * * *

Gemarineerde en gefrituurde kip met gebakken groenten en een zoet/zure tomatensaus.

* * * *

Gepocheerde blanke heilbotfilet met een Champagnesaus

* * * *

Dessert van de dag

Prijzen:

                   3 gangenmenu                                   € 39,50
                   4 gangenmenu                                   € 48,50
                   5 gangenmenu                                   € 57,50

 

Online reserveren:

 

Controlecode
Neem bovenstaande code over
 

 

 

 

 

 

 

Nieuws

ONLINE MENU DU CHEF

Klik hier voor ons maandelijks wisselend online Menu Du Chef.

PASEN

Klik hier voor ons paasmenu op zondag 21 april en maandag 22 april.

VIS KOOKWORKSHOP

Woensdag 27 maart hebben wij een VIS kookworkshop.

MEDITERRAANSE KOOKWORKSHOP

Woensdag 24 april hebben wij een MEDITERRAANSE kookworkshop om 12.30 uur en om 19.00 uur.

EXTRA KOOKWORKSHOPS

In september 2018 starten we weer met nieuwe kooklessen ( 5 of 10 lessen). Kijk onder kookstudio, jaarcursus.

MEER DAAGSE KOOKLESSEN

3, 4, 5 of meerdere kooklessen volgen? Dat kan - Informeer naar de mogelijkheden!

Heeft u een eigen kookgroep van  minimaal 8 personen, en u wilt bij ons kooklessen volgen? Vraag naar welke dag bij ons dan kan. ( maandag, dinsdag, woensdag of donderdag).