U bent hier: RestaurantMenukaartHoofdgerechten
PandZalmBiefstukAmuse

Hoofdgerechten


 
groententaartje Vegetarisch

Lasagne van spitskool en gedroogde vijgen met een pittige tomatensaus
Hoofdgerecht
€ 24,50


gegrilde tonijn Visgerechten

Gebakken tongfilets met een peterseliejus
€29,50

Kabeljauwfilet bedekt met een Vadouvankorst geserveerd met een gerookte forelsaus
€27,50

 

entrecote Vlees- en gevogelte gerechten

Gerookte en krokant gebakken tamme eendenborstfilet met een saus van Hoisin en sinaasappel
€25,50

Gebakken kalfsfilet met een Calvadossaus en in honing gekarameliseerde appeltjes
€27,50

Gebakken tournedos “OASIS”
€31,50 pp

Wij gaan zéér zorgvuldig om met uw voedsel allergie / intolerantie. Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten. Voor allergenen informatie kunt u zich tijdens het samenstellen van uw menu wenden tot de bedieningsmedewerkers.

Nieuws

ITALIAANSE MAAND

September is onze ITALIAANSE maand. Klik hier.

ITALIAANSE KOOKWORKSHOP.

Op woensdag 26 september hebben wij een Italiaanse kookworkshop.

WILD KOOKWORKSHOP.

Op woensdag 24 oktober hebben wij een Wild kookworkshop.

KOKEN VOOR DE KERSTDAGEN KOOKWORKSHOP.

Op woensdag 28 november hebben wij een kerst kookworkshop.

EXTRA KOOKWORKSHOPS

In september 2018 starten we weer met nieuwe kooklessen ( 5 of 10 lessen). Kijk onder kookstudio, jaarcursus.

MEER DAAGSE KOOKLESSEN

3, 4, 5 of meerdere kooklessen volgen? Dat kan - Informeer naar de mogelijkheden!

Heeft u een eigen kookgroep van  minimaal 8 personen, en u wilt bij ons kooklessen volgen? Vraag naar welke dag bij ons dan kan. ( maandag, dinsdag, woensdag of donderdag).