U bent hier: RestaurantMenukaartHoofdgerechten
PandZalmBiefstukAmuse

Hoofdgerechten


 
groententaartje Vegetarisch

Lasagne van spitskool en gedroogde vijgen met een pittige tomatensaus
Hoofdgerecht
€ 24,50


gegrilde tonijn Visgerechten

Gebakken tongfilets met een peterseliejus
€29,50

Vis van de dag met een hoisinsaus
€28,50

 

entrecote Vlees- en wild gerechten

Gebakken hertenfilet met een stoofpotje van hert en een Aachner printensaus
€27,50

Gebakken reefilet met een eekhoorntjesbroodsaus
€32,50

Gebakken wildzwijnshaas met Limburgse mosterdsaus
€ 25,00

Gebakken kalfsschnitzel met een romige pepersaus
€26,00

Gebakken tournedos “OASIS”
€31,50 pp

Wij gaan zéér zorgvuldig om met uw voedsel allergie / intolerantie. Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten. Voor allergenen informatie kunt u zich tijdens het samenstellen van uw menu wenden tot de bedieningsmedewerkers.

Nieuws

OKTOBER ONS WILD MAAND

Oktober is onze WILD maand met heerlijke gerechten met wild bereidt. Klik hier. natuurlijk kunt u ook wat anders bestellen als u niet van wild houdt.

KERSTMENU

Ons keuze kerstmenu staat op onze site.

KERST AFHAALMENU

Ons keuze kerstmenu staat op onze site.

WILD KOOKWORKSHOP.

Op woensdag 24 oktober hebben wij een Wild kookworkshop.

KOKEN VOOR DE KERSTDAGEN KOOKWORKSHOP.

Op maandag 26 november hebben wij een kerst kookworkshop.

EXTRA KOOKWORKSHOPS

In september 2018 starten we weer met nieuwe kooklessen ( 5 of 10 lessen). Kijk onder kookstudio, jaarcursus.

MEER DAAGSE KOOKLESSEN

3, 4, 5 of meerdere kooklessen volgen? Dat kan - Informeer naar de mogelijkheden!

Heeft u een eigen kookgroep van  minimaal 8 personen, en u wilt bij ons kooklessen volgen? Vraag naar welke dag bij ons dan kan. ( maandag, dinsdag, woensdag of donderdag).