KOKEN VOOR DE KERSTDAGEN

HET KERST KOOKMENU op woensdag 28 november.

Voorgerecht
Kippehaasje met in knoflook gebakken scampi`s in een cocotte.

Tussengerecht
Gebakken hertenfilet, daarbij een pastinaak calzone met een paddenstoelensaus.

Hoofdgerecht
Gebraden hele fazant met een appelroomsaus, daarbij gekruide zuurkool.

Nagerecht
Chocolade taart met peren, daarbij een warme limoncellosabayon en rode wijn / walnotensorbet.


KOSTEN

Uw bijdrage voor deze ééndaagse workshop bedraagt € 55,00 inclusief diner en de uitgewerkte recepturen. Voor € 10,00 extra bieden we u vier begeleidende wijnen aan. Bij aanmelding van een workshop dient u binnen één week na inschrijving € 55,00 of € 65,00 te betalen via rabobank rekeningnummer NL29RABO0137738854.
Meldt u uzelf minimaal 7 dagen voor de workshop af, dan ontvangt u het bedrag retour. Daarna wordt maximaal 50% van het bedrag gecrediteerd. U kunt in overleg wel de les op een andere dag inhalen.
Deze workshop start om 18.30 uur en duurt tot ongeveer 23.00 uur.

Heeft u vragen en/of opmerkingen, bel of mail ons gerust. Wij staan graag voor u klaar.

 

 

 

 

Controlecode
Neem bovenstaande code over
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuws

ITALIAANSE MAAND

September is onze ITALIAANSE maand. Klik hier.

ITALIAANSE KOOKWORKSHOP.

Op woensdag 26 september hebben wij een Italiaanse kookworkshop.

WILD KOOKWORKSHOP.

Op woensdag 24 oktober hebben wij een Wild kookworkshop.

KOKEN VOOR DE KERSTDAGEN KOOKWORKSHOP.

Op woensdag 28 november hebben wij een kerst kookworkshop.

EXTRA KOOKWORKSHOPS.

In september 2018 starten we weer met nieuwe kooklessen ( 5 of 10 lessen). Kijk onder kookstudio, jaarcursus.

MEER DAAGSE KOOKLESSEN

3, 4, 5 of meerdere kooklessen volgen? Dat kan - Informeer naar de mogelijkheden!

Heeft u een eigen kookgroep van  minimaal 8 personen, en u wilt bij ons kooklessen volgen? Vraag naar welke dag bij ons dan kan. ( maandag, dinsdag, woensdag of donderdag).