U bent hier: RestaurantMenukaartHoofdgerechten
PandZalmBiefstukAmuse

Hoofdgerechten


 
groententaartje Vegetarisch

Tomaten spaghetti met gebakken tomaat, prei, champignons en knoflook daarbij basilicumolie en truffelpoeder
Tussengerecht € 19,50
Hoofdgerecht  € 24,50


gegrilde tonijn Visgerechten

Gebakken tongfilets met een peterseliejus
€29,50

Combinatie van tonijn en Coquille St Jacques met een zoet/zure saus
€27,50
 

entrecote Vlees- en wildgerechten

Gebakken hertenfilet met krokante banaanstukjes en een curry/ karamelsaus
€27,50

Spies van varkenshaas en biefstuk met een Chilisaus
€26,50


Gebakken tournedos “OASIS”
€31,50 pp

Wij gaan zéér zorgvuldig om met uw voedsel allergie / intolerantie. Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten. Voor allergenen informatie kunt u zich tijdens het samenstellen van uw menu wenden tot de bedieningsmedewerkers.

Nieuws

VOORJAARS DEAL.

4 gangenmenu TOP DEAL in de maanden januari en februari, inclusief een fles wijn voor maar € 50,00 pp voor twee personen.

VIS KOOKWORKSHOP.

Op woensdag 28 maart hebben wij een vis kookworkshop.

AZIATISCH WORKSHOP

Op woensdag 25 april hebben wij een Aziatisch kookworkshop.

EXTRA KOOKWORKSHOPS

In maart 2018 starten we weer met nieuwe kooklessen. Kijk onder kookworkshop, jaarcursus.

MEER DAAGSE KOOKLESSEN

3, 4, 5 of meerdere kooklessen volgen? Dat kan - Informeer naar de mogelijkheden!

Heeft u een eigen kookgroep van  minimaal 8 personen, en u wilt bij ons kooklessen volgen? Vraag naar welke dag bij ons dan kan. ( maandag, dinsdag, woensdag of donderdag).