U bent hier: KookstudioJaarcursus
PandZalmBiefstukAmuse

Jaarcursus

Nieuwe kooklessen 2018

U kunt zich inschrijven voor onze gezellige en leerzame kooklessen. Deze starten in maart 2018, maar na telefonisch overleg kunt u ook op een ander maand inspringen. Hiervoor kunt u zich opgeven middels onderstaande link naar het aanmeldings-formulier. De cursus zal gegeven worden op dinsdag, woensdag of donderdag. Er zullen groepen van ±10 personen gevormd worden. De cursus bestaat uit 5 of 10 lessen per jaar, 1 les per maand op een vaste dag. Een keer per jaar is er een partner avond, de partners kunnen dan uw kookkunsten komen proeven. (niet bij lesgeld inbegrepen)

Indien u een kookles verhinderd bent kunt u deze, in overleg, op een andere dag inhalen.
Elke kookavond zal bestaan uit het bereiden van een 4-gangen diner voor ±10 personen.

Er wordt gewerkt met vis, vlees, gevogelte en wild en alles wordt vanaf de basis bereid. Door de uitgebreide omschrijving en uitleg zijn bijna alle gerechten ook thuis te maken.

Prijzen:

bij 5 kooklessen (half jaar) éénmalige aanbetaling van € 97,50 pp.
bij 10 kooklessen ( één jaar) éénmalige aanbetaling van €170,00 pp.
Deze dient 1 week voor aanvang van de eerste les moet zijn overgemaakt op rekeningnummer NL29RABO0137738854. Tevens voor iedere les nog €38,00 (betaling alleen per pin of contant), dus 5 of 10 x €38,00 pp. Dit is inclusief begeleidende wijnen (4 glazen), voor de niet wijndrinkers fris, bier of koffie. Wijnomschrijving op papier en de recepten op papier. Voor en na het diner is de drank voor eigen rekening.

 

Indien u een eigen vaste groep heeft, dan kunnen we in overleg door het jaar starten ongeacht het aantal kooklessen die jullie willen volgen. Voor een één malige kookworkshop kijk onder ( workshop en dan prijzen).

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen, bel of e-mail ons gerust wij staan graag voor u klaar.

Gunther en Pia Keulen - Linnartz

 

 

 

 

 

Controlecode
Neem bovenstaande code over
 

 

 

 

 

 

Nieuws

VOORJAARS DEAL.

4 gangenmenu TOP DEAL in de maanden januari en februari, inclusief een fles wijn voor maar € 50,00 pp voor twee personen.

VIS KOOKWORKSHOP.

Op woensdag 28 maart hebben wij een vis kookworkshop.

AZIATISCH WORKSHOP

Op woensdag 25 april hebben wij een Aziatisch kookworkshop.

EXTRA KOOKWORKSHOPS.

In maart 2018 starten we weer met nieuwe kooklessen. Kijk onder kookworkshop, jaarcursus.

MEER DAAGSE KOOKLESSEN

3, 4, 5 of meerdere kooklessen volgen? Dat kan - Informeer naar de mogelijkheden!

Heeft u een eigen kookgroep van  minimaal 8 personen, en u wilt bij ons kooklessen volgen? Vraag naar welke dag bij ons dan kan. ( maandag, dinsdag, woensdag of donderdag).